Trollar bort de mörka ringarna

Tiden då jag kunde sitta och rulla tummarna är förbi, just nu iaf. Den tid jag har mer för mig blir på kvällen. Sömnbristen börjar ta ut sin rätt. Gick in på Kicks & fick hjälp av Sussie att hitta den perfekta hudvårdsprodukten för mig just nu. En kräm som bara stryks ut i ansiktet, vips har den slätat ut alla ojämnheter & trollat bort alla mörka ringar. Lite concealer lägger jag ibland på under, men oftast behövs inte ens det.

Jämn hy med lyster under minuten = perfekt för mig som nybliven mamma med lite tid för att stå & sminka mig.

Vad heter den då?
L´Oreal, Nude Magique BB Cream, se länken
http://www.kicks.se/loreal-paris-b101/hudvard-c171/nude-magique-bb-cream-spf-12-p21402

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *