ACCESS BARS© kurs i FALUN

”All of life comes to me with ease joy and glory” / Access consciousness©
 
Avslappning – Balans – Energi – Harmoni
 
Äntligen håller jag en kurs i Falun igen. Ni är många som efterfrågat detta så ta chansen direkt och anmäl dig.
 
Access Bars© består av 32 punkter i och runt ditt huvud där det finns lagrad elektromagnetisk energi i form av tankar, idéer, attityder, beslut och tro.
 
Det finns bland annat punkter för helande, kropp, kontroll, medvetenhet, kreativitet, kraft, åldrande, sex och pengar, bara för att nämna några. Varje tanke, idé, attityd, beslut eller tro är en energi som genom lätt beröring ökar din förmåga att vara mer öppen och generativ i och för livet.
 
Det är en fantastiskt avslappnande, vårdande och stärkande process, som löser upp begränsningar på alla områden som du är beredd att förändra! Du får möjlighet att släppa tankar och spänningar i kroppen på ett enkelt sätt. När jag har mycket i huvudet vill jag ta emot Bars© för det är som att trycka på Delete knappen på datorn, alla onödiga filer raderas och jag får mer tillgång till mig själv. Stressen släpper. Som att komma i ett meditativt tillstånd utan att behöva göra något mer än att ta emot behandlingen.
 
Sedan jag började ta emot Bars© 2010 har det blivit lättare och lättare att skilja på vad som är mitt och andras. Mina behov, andras behov. Andras känslor, mina känslor. Andras idéer/tankar och mina idéer./tankar. Det blir lättare att välja utifrån vad som fungerar för mig. När jag ger min kropp en möjlighet att sjunka ner i djup avslappning börjar den att spontanläka. En kropp vill ju alltid vara frisk bara vi ger den möjlighet. De flesta som tar emot Bars© beskriver att de känner sig lättare & gladare.
 
Under denna dag kommer du att lära dig att ge och ta emot bars©. Du får själv ta emot två sessioner, och även ge två sessioner.
 
Efter den här dagen har du tillgång till att själv ge Barssessioner och även ta betalt för dem. Ett fantastiskt komplement till andra kroppsbehandlingar eller som verktyg vid coaching/samtalsterapi.
 
Bars© har hjälpt tusentals till stora förändringar i kroppen, i sina liv, med sömn, hälsa, vikt, pengar, sex, relationer, ångest, stress och så mycket mer.
 
Datum: 13:e Augusti, 2016, kl: 10.00-18.30
 
Plats: FALUN, Yogahuset, Garvaregatan 7 i Falun.
 
Investering: 2500 SEK (Delbetalning är möjlig).
Snacks och tilltugg ingår under dagen, du står själv för din lunch. Det finns ett kylskåp och micro om du vill ha en matlåda. Jag och förmodligen några till kommer äta lunch på de närliggande restauranger som finns i Falun.
Du får en manual angående Bars© där allt står som du behöver veta om Access Bars© för att kunna fortsätta ge och ta emot behandlingar efter kursen.
 
Bars Facilitator: Andrea Nilsson
Har utbildat över 90 personer i Access Bars©
 
Anmälan/Info: andrea.nilsson@gmail.com
0739688040
 
Du betalar halva priset om du repeterar kursen eller är 16-18 år.
Barn under 16 år går gratis.
 
Varmt Välkommen hälsar Andrea Nilsson
www.soulroom.se
www.accessconsiousness.com
 
Lär dig ge den mest magiska kroppsbehandling jag varit med om och som jag alltid ger mina klienter som jag mött inom socialt arbete. Bars© är ett fantastiskt verktyg att ge vid stress och har gett goda resultat för personer med diagnoser som ADHD, ADD och autism. Ge dina nära och kära en avslappnande upplevelse både fysiskt, mentalt och emotionellt. Det är oftare lättare för personer att ta emot Bars© än massage då vid Bars© behåller de sina kläder på och jag håller på deras Bars© punkter på huvudet och rör inte deras kroppar.
/Andrea Nilsson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *