Access Bars© kurs

”All of life comes to me with ease joy and glory” / Access consciousness©

Avslappning – Balans – Energi – Harmoni

Access Bars© består av 32 punkter i och runt ditt huvud där det finns lagrad elektromagnetisk energi i form av tankar, idéer, attityder, beslut och tro.

Det finns bland annat punkter för helande, kropp, kontroll, medvetenhet, kreativitet, kraft, åldrande, sex och pengar, bara för att nämna några. Varje tanke, idé, attityd, beslut eller tro är en energi som genom lätt beröring ökar din förmåga att vara mer öppen och generativ i och för livet.

Det är en fantastiskt avslappnande, vårdande och stärkande process, som löser upp begränsningar på alla områden som du är beredd att förändra!

Under denna dag kommer du att lära dig att ge och ta emot bars. Du får själv ta emot två sessioner, och även ge två sessioner.

Efter den här dagen har du tillgång till att själv ge Barssessioner och även ta betalt för dem. Ett fantastiskt komplement till andra kroppsbehandlingar eller som verktyg vid coaching/samtalsterapi.

Bars© har hjälpt tusentals till stora förändringar i kroppen, i sina liv, med sömn, hälsa, vikt, pengar, sex, relationer, ångest, stress och så mycket mer.

Datum: SÖNDAGEN 1:a e septemberi, 2017, kl: 09.30-18.00

Plats: Grycksbo bystuga

Investering: 2650 SEK (delbetalning är okej)
Snacks och tilltugg ingår under dagen, du står själv för din lunch.
Du får en manual angående Bars© där allt står som du behöver veta om Access Bars© för att kunna fortsätta ge och ta emot behandlingar efter kursen.

Bars Facilitator: Andrea Nilsson
Har utbildat över 80 personer i Access Bars©

Anmälan/Info: andrea.nilsson@gmail.com
0739688040
Anmälan är bindande. Avbokning ska ske två veckor innan kursdagen.

Du betalar halva priset om du repeterar kursen eller är 16-18 år.
Barn under 16 år går gratis.

Varmt Välkommen hälsar Andrea Nilsson
www.soulroom.se
www.accessconsiousness.com

Lär dig ge den mest magiska kroppsbehandling jag varit med om och som jag alltid ger mina klienter som jag mött inom socialt arbete. Bars är ett fantastiskt verktyg att ge vid stress och har gett goda resultat för personer med diagnoser som ADHD, ADD och autism. Ge dina nära och kära en avslappnande upplevelse både fysiskt, mentalt och emotionellt.
/Andrea Nilsson

01_Access.Bars_FB.Event.Banner-585x295px

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *