Hela en häst

Plats: Morbygden utanför Falun
Tid: 09:30-12:30
Datum: 2017-09-17

Äntligen kommer jag hålla en workshop där du får möjlighet att lära dig läkande kroppsprocesser för din häst.
När du ger är det även läkande för dig. Jag jobbar helt energimässigt så om det känns för konstigt för dig är nog inte detta kursen för dig. Däremot behöver du INGA förkunskaper utan endast en nyfikenhet. Alla kan ge dessa kroppsprocesser.

Det som är fantastiskt med att ge djur behandlingar är att de dömer dig aldrig. De är fantastiska på att ta emot utan att behöva tänka en massa saker om behandlingen som oss människor. De är ofta tydliga med vad de behöver och hur länge. Det här workshopen kommer öka din kommunikation med djur.

Jag hävdar inte att det kommer läka allt i djuret. Jag tycker att vården från vetrinärer och den medicinska världen är högst relevanta men ser det alternativa som ett komplement till den medicinska kunskapen och behandlingarna.

Du kommer under workshopen få göra olika övningar för att lära dig känna skillnad mellan olika typer av energi. Du kommer vara ett bidrag för hästen, du gör inte healing, utan är ett bidrag för hästen att kunna släppa det som den är villig att släppa . Du är mer en kanal för läkning.

Karin Hysing bidrar med sina hästar, hon har fyra stycken olika hästar och vi kommer jobba på fler av dem.

Kroppsprocesserna:
MTVSS© (Access Consciousness©)
En kroppsprocess som stärker hästens immunförsvar och leder. Här kommer vi jobba på hela hästen. Ca: 30-40 minuter.

Trifold sequencing systems© (Access Consciousness©)
En process som hjälper ett djur som har varit med om ett trauma och som efter traumat ”fastnat” och traumat sitter kvar i kroppen. Processen hjälper den att släppa traumat ur kroppen. Ca 20-30 minuter.

Vi kommer även göra olika processer och övningar för att jorda oss tillsammans med hästarna. Skapa kontakt med jorden och naturen och allt som är större än oss själva och som vi är en del av. Lära oss att släppa allt som vi inte längre vill bära rakt ner i jorden. Såväl djur som människor blir stressade eller nervösa när vi inte är i kontakt med jorden.

Efter kursen kan du själv ge dessa behandlingar på såväl människor som djur. Du får däremot inte hålla kurser i processerna och lära ut dem. Du kommer få material med dig hem med information om processerna för att du lättare ska komma ihåg vad du lärt dig efter kursen. Jag har fler processer att lära ut för framtida workshops men det räcker med dessa för en workshop.

Det blir en fika paus under workshopen.

DELA gärna eventet vidare och ställ frågor till mig om det dyker upp några.

Pris: 1000 kr
Helt okej att dela upp betalningen.

 

cropped-DSC_0132.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *