GDPR

Den 25 maj 2018 trädde EU:s nya dataskyddsförordning, GDPR (General Data Protection Regulation), i kraft och ersatte den nuvarande personuppgiftslagen (PUL). Med GDPR stärks skyddet av den personliga integriteten ytterligare och vi vill därför informera dig som varit på behandling hos oss och/eller varit med på någon av Soulrooms evenemang, barsbytarkvällar, kurser, gått på behandling eller på något annat sätt varit i kontakt med oss hur vi behandlar dina personuppgifter.

Soulroom åtar sig att skydda och respektera din integritet vid all kontakt och vid all behandling av dina personuppgifter.

Säkerhet
Vi vidtar alla lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder som krävs för att skydda dina personuppgifter mot otillbörlig åtkomst, förändring eller förstörelse. Det innebär dock alltid en risk att lämna ut personuppgifter på digitala kanaler då det inte helt går att skydda från intrång.

Personuppgifter som vi sparar när du varit med på någon av Soulrooms olika aktiviteter är följande:

  • Namn
  • Telefonnummer
  • E-post

Vid fakturering kan dessa uppgifter, på kundens begäran, komma att inhämtas och sparas i vårar faktureringssystem (Fortnox)                                                                           

  • Personnummer/org.nr
  • Adress

Utlämning av uppgifter                                                                                                                      Vi lämnar inte ut dessa uppgifter till någon annan.

Radering av uppgifter
När du vill kan du avregistrera dig från vår email lista eller kontakta oss och be oss radera dina uppgifter.

Kontaktuppgifter
Om du har några frågor kontakta oss gärna på: andrea.nilsson@gmail.com

Om du vill bli borttagen från vår emaillista maila : andrea.nilsson@gmail.com 

I annat fall godtar du härmed vårt sätt att handskas med dina personuppgifter.

För mer information om dataskyddsförordningen, GDPR, hänvisar vi till www.datainspektionen.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *