Access Bars® utbildning

Jag behöver förnya min licens att hålla Access Bars kurser®, så fort jag är klar med det kommer jag att erbjuda dessa kurser igen. Hör av dig till mig så skriver jag upp ditt intresse och meddelar dig när nästa kurs blir.

”All of Life comes to me with Ease, Joy and Glory”®

 ACCESS BARS KURS®

Vill du att jag ska komma till din stad och hålla kurs, RING MIG! 0739688040
Jag rör gärna på mig & håller kurs på olika ställen i Sverige.

Vad ska till för att jag ska få lära er allt jag kan om ett enkelt ”verktyg” som heter Bars®? Det kan med lätthet förändra sånt i ditt liv som inte fungerar. Jag använder verktyget i mitt jobb som familjehemskonsulent (barn och ungdomar med psykosocial- och neuropsykiatriskproblematik, vuxna med missbruksproblematik etc.) samt i de enskilda sessioner som jag tar emot personer för coachning och behandling.

Grunden i Access Consciousness® är en behandling som kallas Bars®.
Att få ”bars”® kan bland annat ge:
-ökad närvaro och minskat tankebrus
-ökad energi
-ökad självkänsla
-mer glädje
-ökad kreativitet
-bättre sömn
-minskad oro och stress
-hjälp mot ångest, depression och nervositet
-bättre relationer
-ökad lust
-större inlärningsförmåga
Det kan om du vill förändra hela ditt liv med lätthet till det bättre!

Access Bars® är en fantastiskt behaglig och avslappnande process, som utan någon ansträngning tar bort begränsningar på alla områden i ditt liv. Efter en session känns det i sämsta fall som om du precis har fått ditt livs bästa massage – och i bästa fall kan hela ditt liv förändras till det bättre med fullkomlig lätthet!

Syftet med Bars® är att visa människor att de bara kan slappna av och ta emot. En Barsbehandling® innebär en mjuk beröring av olika punkter på huvudet, och när du får den kan du lätt och enkelt och utan ansträngning släppa taget om allt det som hindrar dig från att ta emot. Det är en avkopplande behandling som sätter igång energiflödet i kroppen.

Det finns 32 punkter (Bars®) på huvudet som lagrar alla tankar och känslor, attityder, beslut och förutfattade meningar vi har eller har haft om någonting. Det kan till exempel handla om kontroll, pengar, jobb, kroppen, glädje, sorg, tid, medvetenhet, lugn, kreativitet, sexualitet…

När dina Bars® berörs hjälper det dig att släppa de mönster som hindrar dig från att välja det som verkligen berikar ditt liv. Du får tillgång till mer av dig själv, din kropp och livet. Vad mer är möjligt då?

Kursen är en 1-dagskurs där vi blandar teori med praktik och du får både ge och ta emot Barsbehandlingar® under dagen.

Ta gärna med en vän eller din partner på kursdagen så kan ni byta behandlingar med varandra fortsättningsvis efter kursen! Möjlighet till att både få ta emot och ge behandlingar efter kursen kommer dock att finnas hos i olika forum efter kursen! Efter att du genomgått en bars® kurs har du rätt att själv ta emot andra för behandling samt ta betalt för det. Efter att du gått tre bars® kurser för tre olika instruktörer får du utbilda andra i metoden.

Inga förkunskaper behövs och alla kan ge och ta emot bars®!

Läs mer på:

www.accessconsciousness.se
http://www.bars.accessconsciousness.com/about-access-bars.asp http://www.bars.accessconsciousness.com/

Investering: 2850 kronor, 1425 kronor vid upprepning, 16-18 år 1420 kronor, under 16 år gratis.