Access Barsbehandling®

Access Bars® finns idag i över 40 länder och det finns över 2000 licenserade Facilitators som utbildar fler i Access Bars®. Jag är en av de personerna och har hittills utbildat över 70 personer i Falun – Borlänge området. I Queensland i Australien får fångar ta emot Bars och upplever stort lugn. I vissa länder ger barnmorskor Bars under delar av förlossningar. Access Bars® behandling sprids med lätthet när människor upplever dess effekt.

I dagens samhälle är det många människor som håller ett högt tempo och lever i stress. Jag har själv under många år varit högpresterande och inte lyssnat på min kropp. Mitt liv förändrades när jag fann en metod (Access Bars®) som hjälpte mig att slappna av i kroppen och i huvudet. När jag fått en Bars behandling® känns det som att jag fått en skön massage och meditationsstund. Allt känns möjligt. Jag blir glad, energifylld och får ett otroligt lugn i min kropp. Ju fler gånger jag tar emot Bars® desto lugnare blir jag. Hur stressad är du? Hur fullt upp har du i huvudet och hur stressad är din kropp? Är du intresserad av att få ett lugn i både din kropp och i ditt huvud?

Bars® är en fantastiskt behaglig och avslappnande process, som utan någon ansträngning tar bort begränsningar på alla områden i ditt liv. Syftet med Bars® är att visa människor att de bara kan slappna av och ta emot. Få möjlighet att landa i sin kropp. En Barsbehandling® innebär en mjuk beröring av olika punkter på huvudet, och när du får den kan du lätt och enkelt och utan ansträngning släppa taget om allt det som hindrar dig från att ta emot. Det är en avkopplande behandling som sätter igång energiflödet i kroppen.

Det finns 32 punkter (Bars®) på huvudet som lagrar alla tankar och känslor, attityder, beslut och förutfattade meningar vi har eller har haft om någonting. Det kan till exempel handla om kontroll, pengar, jobb, kroppen, glädje, sorg, tid, medvetenhet, lugn, kreativitet, sexualitet…

När dina Bars® berörs hjälper det dig att rensa i tankarna, det är som att trycka på ”töm papperskorgen” på datorn. Du får möjlighet att rensa bort de filerna som du inte längre fyller någon funktion i ditt liv. Du får tillgång till mer av dig själv, din kropp och livet. De personer som mottagit behandling av mig har blivit fria från sina magproblem, allergier, befriats från depression, huvudvärk, sover bättre, fått mer pengar, fått ett ökat lugn och en ökad närvaro, livslust samt mer energi, hittat kärleken etc. Alla kan ta emot Bars®. Hur blir det bättre än så? Det låter väl för enkelt för att vara sant men det fungerar, det har fungerat på mig och det fungerar på andra varje dag jorden runt. Vad mer är möjligt då?

BARS har upplevts gett effekt vid
– Sömnsvårigheter
– Depression
– Oro och ångest
– Smärt och värkproblematik
– Stress och utbrändhet
– Missbruk och medberoende
– Huvudvärk / migrän
– Mag och tarmbesvär
– Trötthet
– Immunförsvar och allergi
– Koncentrationssvårigheter
– ADHD / Autism / ADD / OCD etc.

Att ta emot BARS® kan bland annat ge:
-ökad närvaro och minskat tankebrus
-ökad energi
-ökad självkänsla
-mer glädje
-ökad kreativitet
-bättre sömn
-minskad oro och stress
-bättre relationer
-ökad lust
-större inlärningsförmåga
Det kan om du vill förändra hela ditt liv med lätthet till det bättre!

Investering: 1000 kronor, (cirka 90 minuter) och jag jobbar tills vi är klara
Barn upp till 18 år, 500 kronor (cirka 30-60 minuter), barns behandlingar går fortare än vuxnas.
Det är okej att delbetala behandlingen.