Samtal / Vägledning

Vill du förändra något område i ditt liv? Sitter du fast på något sätt och behöver få spegling i vad det är som pågår. Jag är utbildad Beteendevetare med magister i Psykologi och håller dagligen samtal med människor utifrån ett område de vill förändra, mående, missbruk, relationer etc. I samtalen använder jag även min inkännande förmåga.  Det är lätt att prata med mig och det är lätt att tala med mig om saker som är känsliga eller laddade på något sätt för dig.

Jag är gärna ett bidrag till dig, lyssnar på dig samt ger dig verktyg i de områden där du söker lösningar. Jag har tystnadsplikt. Du bestämmer själv antalet gånger du vill samtala med mig. Jag har inget ansvar för att dokumentera och därav sparas ingen information om  ditt samtal hos mig någonstans. Jag tar även emot par.

Investering: 1000 kronor, 60 minuter

Ungdomsrabatt (upp till 18 år)
Som ungdom får du gå på samtal hos mig 45min för 450 kr.
Många ungdomar har större och mindre problem, det är mycket som pågår i kropp och tanke som tonåring.
En del söker hjälp hos BUP men det är ofta lång väntetid.
En del vill inte in i vården då de upplever att de inte har så stora problem utan bara vill snacka med någon som förstår och lyssnar.
På skolorna dras kurator tjänsterna in tyvärr och alltfler tonåringar vet inte vart de ska vända sig.
Om det skulle visa sig att du som ungdom skulle behöva mer professionell hjälp kan jag hjälpa dig vart du ska vända dig vidare.
Du binder inte upp dig på samtal hos mig utan kan gå en gång om du tycker att det räcker.
Jag kommer inte att dokumentera våra samtal då jag inte har något sådant ansvar.