Yogaklasser i Borlänge

Soulroom (Andrea) erbjuder från och med mars 2019 yogaklasser. Passen håller fokus på att bidra med djup avslappning, läkning, stressreducering och kommer hjälpa dig att komma i kontakt med dig själv och din kropp. Du behöver inga förkunskaper och det kan vara första gången du provar yoga. Du är varmt välkommen oavsett dina kunskaper inom dessa och det är du som känner din kropp bäst. De yogaklasser jag kommer att skapa har sin grund i yinyogan och restorative yoga, det vill säga en lugn yogaform.

Det samhälle vi lever i håller oss ständigt uppdaterade med ny information, det är ett högt tempo och det är lätt att hamna i stress och utmattning. Studier visar att människor i Sverige och västvärlden blir allt äldre men att vi mår sämre. Många har höga krav på sig själva, bär andras bekymmer och lever till stor del utifrån sitt huvud mer än tillsammans med sin kropp. Jag vet då jag i många år levde i stress, medberoende och jag hade rätt dålig kontakt med min kropp, trots att jag var utbildad som både instruktör inom gym och body-pump. Jag är fortfarande på en resa gällande detta och är inte helt fri men det har blivit så mycket bättre. Du är självklart välkommen på passen även om du har en god hälsa och vill välja en härlig yogastund.

Jag önskar att mina yoga klasser ska vara ett tryggt och lugnt forum för dig att komma till för att fylla på med energi, landa i din egen kropp, få återhämtning, få känna och påbörja läkning. Ju mer du kan komma i kontakt och läka desto mer fri blir du i och med din kropp.

Jag har flera års erfarenhet och utbildning i samtal, stress, kroppsterapi och trauma och jag kommer väva in sådan kunskap i de yogapass jag skapar. Du kommer förutom yogan att få andra verktyg för att förändra ditt tankesätt, energi och kontakt med din kropp. Varje pass kommer att ha en intention och fokus. Det kan handla om att öppna upp hjärtat, bli fri från medberoende osv. Oftast kommer det även ingå en meditation som går i samma linje med kroppsövningarna. Välkommen.

Datum och tider för yogaklasserna:

Mars
Torsdag 7:e mars, klockan 11-12, ”Kontakta din kropp”
Torsdag 14:e mars klockan 11-12, ”Vårkänslor, öppna upp ditt hjärta”
Söndag 24:e mars, klockan 11-12, ”Ground yourself”

April
Söndag 14:e april, klockan 11-12, ”Vila dig i form”
Torsdag 18:e april, klockan 11-12, ”Återhämtning”
Torsdag 25:e april, klockan 11-12, ”Kom & skaka loss”

Maj
Torsdag 2:a maj, klockan 11-12, ”Läk din nacke & dina axlar”
Söndag 12:e maj, klockan 11-12, ”Frihet”
Torsdag 16:e maj, klockan 11-12, ”Att ta emot”
Söndag 26:e maj, klockan 11-12, ”Release”

Juni
Söndag 30:e juni, klockan 9-10.15, ”Empatens yoga”

Investering:
Drop in pris: 160 kronor
10 klippkort: 1500 kronor (klippkortet räcker ett år och jag kommer att ha fler klasser eventuellt  i sommar och garanterat i höst.)

Betalning: Swish (SWISH nummer: 123 100 19 32). Du kan även få en faktura.
Första gången du deltar kommer jag behöva uppgifter för bokföringens skull.
(Namn, Adress, Postnummer, Stad, Telefonnummer, Mailadress & personnummer).

Plats: Passen kommer att hållas på Amhoj, vilket ligger på Sturegatan 15 i Borlänge.

Jag kommer öppna dörrarna en kvart innan så att du kan gå in och lägga dig på din yogamatta. Det kommer att maximalt gå in 15 personer på passen och det är bra om du anmäler dig senast dagen innan om du tänker gå. Då har jag möjlighet att hålla koll på drop-in platserna.

Anmälan: Det lättaste är att du skickar ett sms till 0739688040. Du kan skriva på Soulrooms facebook sida och det är bra att du får en bekräftelse av mig.

Parkering: Det finns datumparkering utanför men håll då koll på hur du gör. Annars är det riktigt nära att parkera på den billiga stora Ovanbroparkeringen.