Access Body Process®

Jag har i hela mitt liv fått höra att jag har helande händer & människor har ofta bett mig om massage. Utifrån det har ett intresse väckts & jag har utbildat mig i Reiki healing samt i Access Body Process.

Access Consciousness®  har utvecklat 52 kroppsprocesser som ett bidrag till våra kroppar. Det finns kroppsprocesser för hela din kropp och de som är mer inriktade på ett speciellt område eller åkomma. Det finns naturligtvis ingen garanti att du kommer vara helt botad i ditt tillstånd efter en behandling. Kroppsprocesserna bjuder in till läkning och skapar mer lätthet i din kropp.

Exempel på olika kroppsprocesser
– Syn
– Hörsel
– Relationer
– Effekterna av droger & alkohol
– Effekterna av kemoterapi & cancer
– Strålning
– Psykisk ohälsa
– Stroke
– Acne
– Smärta & värk
– Infektion
– Artrit
– Demens
– Muskulära sjukdomar
– Neurologiska sjukdomar
– Trauma / PTSD
– Viktnedgång /viktbesvär
– Åldrande
– Ansiktslyft

Investering: 1000 kr, 90 min

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *